Βρισκόμαστε περίπου οκτώ μήνες πριν την πρεμιέρα του Star Wars: Episode VII - The Force Awakens αλλά το νέο trailer μόλις έκανε πρεμιέρα και έτσι μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση για την αίσθηση που θα προσφέρει καθώς και μία πρώτη εικόνα των μελών από το καστ του πρωτότυπου.

Στο trailer μπορούμε να δούμε τους Han Solo, Chewbaca και τον Luke Skywalker και ξεκινάει με την φωνή του Skywalker (Mark Hamill) ενώ η εικόνα μας ταξιδεύει πέρα από τα συντρίμμια ενός Star Destroyer στον πλανήτη Jakku.

 

“Η Δύναμη είναι ισχυρή μέσα στον οικογένεια μου” τον ακούμε να λέει, καθώς βλέπουμε τα απομεινάρια του Darth Vader. “O πατέρας μου την έχει. Εγώ την έχω. Η αδερφή μου την έχει” συνεχίζει και κατά την διάρκεια βλέπουμε το μηχανικό χέρι του Skywalker να απλώνεται για να αγγίξει το R2-D2 και μετέπειτα να παίρνει ένα lightsaber από κάποιον νεαρό.

 

“Έχεις και εσύ αυτή την δύναμη επίσης” λέει. Στην συνέχεια βλέπουμε σκηνές με τον Poe Dameron (Oscar Isaac) να πετάει με ένα σμήνος από X-Wings, τους Rey και Finn (Daisy Ridley και John Byega) να τρέχουν να αποφύγουν μία έκρηξη καθώς και εικόνες του Kylo Ren καθώς και τον νέο στρατό των Stormtroopers. Ποιος είναι ο μεταλλικός όμως Stormtrooper στην συνέχεια; Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.