Με τη διάθεση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple μεταξύ άλλων στοχεύει στην αγορά των κορυφαίων Android συσκευών, και στους χρήστες που χρειάζονται ένα smartphone με μεγάλη οθόνη για να καταναλώνουν περιεχόμενο και να κάνουν τη δουλειά τους.

Υπάρχουν χρήστες που εξαιτίας της μεγάλης οθόνης, με το καιρό βρήκαν καταφύγιο σε συσκευές Android, αλλάζοντας "στρατόπεδο". Αυτούς τους χρήστες -και πελάτες- τους θέλει πίσω η Apple.

Σε αυτή τη προσπάθεια να τους κερδίσει πίσω (αυτό ενδεχομένως να δείχνει και ότι η εταιρεία, αναμένει κάποιο κύμα από χρήστες Android που θα μεταβούν στη πλατφόρμα της), η Apple δημιούργησε ένα εργαλείο, μία σελίδα υποστήριξης στην ιστοσελίδα της, για να βοηθήσει όσους θέλουν να προχωρήσουν με αυτή τη μετάβαση.

 

Στη σελίδα, η Apple δείχνει με λεπτομέρειες και με διάφορες μεθόδους, πως ένας χρήστης Android, μπορεί να μεταφέρει όλο το περιεχόμενο που έχει στη συσκευή του σε ένα iPhone, από τα emails και τις επαφές, έως καταχωρήσεις στο ημερολόγιο, φωτογραφίες, videos, μουσική, βιβλία, έγγραφα κ.ά.

 

Έως σήμερα, είχαμε δει αρκετούς κατασκευαστές συσκευών Android να ακολουθούν αυτή τη τακτική, για να βοηθήσουν τους χρήστες να μεταφέρουν τα δεδομένα από το iPhone στο νέο Android smartphone τους. Αλλά τώρα τα πράγματα άλλαξαν.

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: SlashGear