Μεταξύ 13-17 Ιουνίου, η Apple διοργανώνει το WWDC, το ετήσιο συνέδριο για προγραμματιστές, και κατά την παρουσίαση της πρώτης ημέρας, περιμένουμε να πάρουμε παραδοσιακά μια πρώτη γεύση από την επόμενη έκδοση του iOS.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να δούμε στο iOS 10, είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα MacRumors, μία ακόμα πρόσθετη εφαρμογή η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των έξυπνων συμβατών gadget που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας. Ήδη στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από gadgets τα οποία προορίζονται για τη δημιουργία ενός «έξυπνου» σπιτιού, και τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα HomeKit της Apple.

 

Αν και για την ώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, πιθανόν η νέα εφαρμογή να αποτελέσει το κέντρο διαχείρισης όλων των έξυπνων gadget που ο κάτοχος ενός iPhone ή ενός iPad έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικές εφαρμογές κατασκευαστών. Μία ακόμη πληροφορία που ενισχύει την πιθανότητα να δούμε μια ξεχωριστή HomeKit εφαρμογή στο IOS, είναι η αίτηση εμπορικού σήματος που καταχώρησε το Σεπτέμβριο του 2015 η Apple μέσω μιας διαφορετικής εταιρείας. Στην αίτηση εμφανίζεται πιθανότατα το εικονίδιο που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία για την εφαρμογή του HomeKit.

 


large?1462785691483


Link.png Site: MacRumors