Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Macrumors, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, η Apple προσφέρει έκπτωση $50 για κάθε Apple Watch που αγοράζεται μαζί με κάποιο iPhone, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των καινούριων iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές από καταστήματα και όχι για διαδικτυακές αγορές και μάλιστα, αφορά συγκεκριμένα Apple Stores της Καλιφόρνια και της Μασαχουσέτης. Επιπλέον, η έκπτωση ισχύει μόνο για τις εκδόσεις Apple Watch Sport και Apple Watch και όχι για τις εκδόσεις Apple Watch Edition και Apple Watch Hermes.

 

Μοναδική προϋπόθεση είναι η ταυτόχρονη αγορά ενός Apple Watch και ενός iPhone. Δεν απαιτείται αγορά του AppleCare+ ή άλλων αξεσουάρ. Η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση για αρκετό καιρό, κάτι που οδηγεί σε συζητήσεις για τους πραγματικούς λόγους που κρύβονται πίσω από αυτή, με ένα από τα σενάριο να αναφέρει τς περιορισμένες πωλήσεις του Apple Watch.

 

Από τα επίσημα στοιχεία γνωρίζουμε ότι στο ντεμπούτο του, το Apple Watch ξεπέρασε τον αριθμό πωλήσεων που σημείωσε το πρώτο iPhone και iPad χωρίς όμως κάποιο άλλο πιο συγκεκριμένο νούμερο αφού η Apple δε δείχνει πρόθυμη να δημοσιοποιήσει πόσα έξυπνα ρολόγια έχει διαθέσει στην αγορά.

 

Link.png Site: Macrumors