Όσο περνάει ο καιρός, τόσο γίνεται κατανοητό ότι το επόμενο μεγάλο σχέδιο της Apple δεν είναι κάποιο νέο gadget αλλά ένα....αυτοκίνητο, με περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα να δημοσιεύονται από αξιόπιστες πηγές.

Αυτή τη φορά σειρά έχει η Wall Street Journal, με πηγές της εφημερίδας να αναφέρουν ότι η Apple έχει δεσμεύσει όλους όσους εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο σχέδιο, να είναι έτοιμοι προκειμένου να αποκαλύψουν το Apple Car μέσα στο 2019. Με κωδική ονομασία Titan, η Apple έχει ήδη συστήσει μια τεράστια ομάδα 600 ατόμων που εργάζονται γύρω από τη δημιουργία του αυτοκινήτου, και μάλιστα στα πλάνα της εταιρείας είναι ο τριπλασιασμός τους προκειμένου το σχέδιο να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος.

 

Εδώ και αρκετό διάστημα, η Apple έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσλήψεις από το χώρο του αυτοκινήτου και μάλιστα από την ηλεκτροκίνητη κατηγορία, προχωρώντας σε μετεγγραφή αρκετών στελεχών της Tesla, από τη στιγμή που η εταιρεία δεν έχει καμία εμπειρία στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η Wall Street Journal αναφέρει ακόμα ότι το αυτοκίνητο της Apple δεν θα είναι πλήρως αυτόνομο, αν και κάτι τέτοιο βρίσκεται στα μακρυπρόθεσμα σχέδια της εταιρείας.

 

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε το αυτοκίνητο της Apple το 2019 αφού μια άλλη ερμηνεία θα μπορούσε να αφορά την οριστικοποίηση όλων των χαρακτηριστικών που θα διαθέτει. Ήδη αρκετοί έχουν εκφράσει αμφιβολίες για το πόσο εφικτό είναι ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα.

 

Link.png Site: ']Wall Street Journal
Link.png Site: http://www.theverge.com/apple/2015/9/21/9365833/apple-electric-car-2019-report']Verge