Η Apple ανανέωση την ασύρματη σειρά ακουστικών Beats Solo2 με τρία νέα χρώματα (Gold, Silver και Space Gray) για να ταιριάζουν με την σειρά iPhone καθώς και με τον νέο MacBook.

Οι τρεις νέοι χρωματισμοί έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά που παρουσιάστηκε το περασμένο Φθινόπωρο σε μαύρο, λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα.

 

Όπως είναι γνωστό, η Apple εξαγόρασε τον κατασκευαστή headphones για σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια και το περασμένο Φθινόπωρο, το μοντέλο Beats Solo2 ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε μετά την εξαγορά, αν και η κυκλοφορία βασίστηκε σε ένα προϊόν που υπήρχε ήδη στην αγορά, και δεν αποτέλεσαν κάτι εντελώς νέο.

 

Τα ακουστικά Beats Solo2 κοστίζουν $299, $100 δηλαδή περισσότερα για την συνδεσιμότητα Bluetooth σε σχέση με τα ενσύρματα Solo2 ($199).

 

Η ασύρματη τεχνολογία ωστόσο σημαίνει ότι είναι ιδανικά για να συνδυαστούν και με το Apple Watch, το οποίο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8GB (έως και 2GB για την αποθήκευση μουσικής) για την αναπαραγωγή μουσικής όταν δεν βρίσκεται κοντά το iPhone. Η εμβέλεια φτάνει τα 10 μέτρα περίπου ενώ η αυτονομία τις 12 ώρες συνεχούς χρήσης.

 

gallery_286955_1876_42051.jpg

 

Link.png Site: 9to5mac