Η Apple ανακοίνωσε ότι το WorldWide Developers Conference φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στο Moscone West του San Francisco.

Το συνέδριο που θα κρατήσει πέντε ημέρες θα προσφέρει σε χρήστες και developers μία πρώϊμη ματιά στο μέλλον των iOS και OS X καθώς και περισσότερα developer sessions από όσα γίνονταν στο παρελθόν.

 

To WWDC είναι μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες εκδηλώσεις της Apple και καλύπτει οτιδήποτε έχει σχέση με το λογισμικό. Στο φετινό WWDC, η Apple αναμένεται να εστιάσει στο iOS 9, στην επόμενη έκδοση του OS X ενώ θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην πλατφόρμα του Apple Watch.

 

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της Apple, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 100 τεχνικές συνεδριάσεις και θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1000 μηχανικοί της Apple ενώ θα πραγματοποιηθούν hands-on εργαστήρια ώστε οι developers να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια για να ενσωματώσουν τις τελευταίες τεχνολογίες της Apple και να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η επιλογή εκείνων που έδειξαν ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσουν θα γίνει τυχαία.

 

Η Apple ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις με την διαδικασία να ολοκληρώνεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, και οι developers θα μάθουν αν βρίσκονται μέσα στους τυχερούς που θα το παρακολουθήσουν μέχρι την Δευτέρα 20 Απρίλιου.

 

Η Apple προσφέρει επίσης 350 υποτροφίες WWDC για μαθητές και μέλη που λαμβάνουν μέρος σε οργανισμούς STEM ανά τον κόσμο. Η Apple όπως κάθε χρόνο αναμένεται να “στριμάρει” ζωντανά το γεγονός.

 

Link.png Site: Cult of Mac