Μπορεί η Apple να είχε υποσχεθεί αρκετές φορές τον περασμένο καιρό την είσοδο της σε νέα προϊοντική κατηγορία μέσα στη χρονιά, κάτι τέτοιο όμως δεν αποδείχθηκε στην πράξη μετά την παρουσίαση του Apple Watch και της ανακοίνωσης της επίσημης κυκλοφορίας του η οποία υπολογιζόταν από την εταιρεία για τις αρχές του 2015.

Σύμφωνα με video της Angela Ahrendts η οποία ηγείται του τμήματος λιανικής της Apple και το οποίο απευθύνεται στους υπαλλήλους των καταστημάτων της εταιρείας, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην κυκλοφορία του Apple Watch το οποίο θα κυκλοφορήσει «την ερχόμενη άνοιξη».

 

Παλαιότερες φήμες έφεραν την κυκλοφορία του έξυπνου ρολογιού της Apple κοντά στην ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, κάτι που πλέον δε δείχνει πιθανό ειδικά μετά την αναφορά της Ahrendts ότι αυτή θα γίνει μετά την Κινέζικη πρωτοχρονιά, στις 19 Φεβρουαρίου δηλαδή. Η άνοιξη ξεκινά επίσημα στις 20 Μαρτίου και θεωρητικά βρίσκεται στο όριο της δήλωσης της εταιρείας για κυκλοφορία στις αρχές του 2015/

 

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα οι ανταγωνιστές της Apple δεν έχουν μείνει με δεμένα χέρια, έχοντας κυκλοφορήσει στην αγορά μια σειρά από ενδιαφέροντα smatwatches όπως το Gear S της Samsung, το G Watch R της LG καθώς και το Moto 360 της Motorola. Και τα τρία αυτά έξυπνα ρολόγια στηρίζονται στην πλατφόρμα Android Wear της Google ενώ η είσοδος της Apple στην κατηγορία αναμένεται να αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων.

 

Το Apple Watch όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά σχέδια, με τιμή $349 και σύμφωνα με τον Tim Cook θα χρειάζεται καθημερινή φόρτιση.

 

Link.png Site: 9to5mac