Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες 9to5Mac και BuzzFeed, το επόμενο event της Apple θα λάβει χώρα στις 15 Μαρτίου. Στο συγκεκριμένο event αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το φημολογούμενο iPhone 5se, το οποίο θα αποτελεί αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 5s, διατηρώντας παράλληλα την οθόνη 4 ιντσών.

Ακόμη, αναμένεται να παρουσιαστεί και το iPad Air 3, το οποίο ενδέχεται να ενσωματώνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που συναντούμε στο iPad Pro, όπως βελτιωμένα ηχεία και Smart Connector για τη σύνδεση με πληκτρολόγιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γενιά του iPad Air, το iPad Air 2, είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014.

 

Όσον αφορά το Apple Watch, σύμφωνα με το 9to5Mac, η δεύτερη γενιά αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο. Επομένως, στο event του Μαρτίου περιμένουμε να δούμε νέα χρώματα για τα λουράκια του Apple Watch Sport, μια σειρά από καινούρια λουράκια από την Hermès καθώς και το Milanese Loop σε μαύρο χρώμα.

 

Πηγές αναφέρουν ότι το iPhone 5se θα αποτελεί αναβάθμιση του iPhone 5s, καθώς θα ενσωματώνει ορισμένα χαρακτηριστικά του iPhone 6s. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να διαθέτει τον επεξεργαστή A9, βελτιωμένες κάμερες και υποστήριξη για το Apple Pay. Δεν αναμένεται να διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch στην οθόνη του, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες ότι θα υποστηρίζει τη λειτουργία Live Photos.

 

Ωστόσο, θα μπορούσε να διαθέτει την προαναφερθείσα λειτουργία, εάν η Apple καταστήσει δυνατή τη χρήση της με παρατεταμένο πάτημα, χωρίς να χρειάζεται οθόνη που είναι ευαίσθητη στην πίεση. Σύμφωνα με το 9to5Mac, η έκδοση 16GB του iPhone 5se θα κοστίζει $450.

 

Link.png Site: TheVerge