Ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης ξεκινά από σήμερα η Apple και το οποίο αφορά αποκλειστικά την κύρια κάμερα του iPhone 6 Plus στο πίσω μέρος.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, ένα μικρό ποσοστό κατόχων του iPhone 6 Plus, έχουν παρατηρήσει το φαινόμενο θαμπάδας κάθε φορά που προσπαθούν να κάνουν λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, κάτι που οφείλεται σε προβληματική λειτουργία της κάμερας των 8MP. Η προβληματική παρτίδα των καμερών iSight, έχει διατεθεί στην αγορά από το Σεπτέμβριο του 2014 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε η συσκευή, έως τον Ιανουάριο του 2015.

 

Στις οδηγίες της Apple, αναφέρεται ότι αν κάποιος χρήστης αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα θαμπάδας, θα πρέπει να επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και να εισάγει στη συνέχεια τον κωδικό αριθμό (serial no) του iPhone 6 Plus προκειμένου να ενημερωθεί αν η συσκευή του περιλαμβάνεται στις προβληματικές. Αν ναι, τότε ενημερώνεται για τα κατά τόπους επίσημα επισκευαστικά κέντρα στα οποία γίνεται η αλλαγή της κάμερας με μία καινούρια.

 

Το πρόγραμμα αντικατάστασης όπως αναφέρει η Apple, αφορά μόνο το iPhone 6 Plus και όχι το iPhone 6 για το οποίο δεν υπάρχουν παρόμοιες αναφορές.

 

Link.png Site: https://www.apple.com/support/iphone6plus-isightcamera/'>Apple