Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός βιβλίου με την ονομασία "Designed by Apple in California", που περιλαμβάνει 450 φωτογραφίες προϊόντων της εταιρείας σε περίοδο 20 χρόνων.

Αφιερωμένο στη μνήμη του συνιδρυτή της εταιρείας, Steve Jobs, το νέο αυτό βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες από προϊόντα της Apple που έχει δημιουργήσει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου iMac το 1998, του iPhone, του iPad αλλά και του Apple Pencil που κυκλοφόρησε το 2015 μέσα από φωτογραφίες του Andrew Zuckerman.

 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Apple και σε κάποια επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα της Apple σε όλο το κόσμο. Το ίδιο το βιβλίο είναι ένας τόμος με λινό πανόδετο εξώφυλλο και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: το "μικρό" με διαστάσεις 10.2" x 12.75" που κοστίζει 199 δολάρια και το "μεγάλο" με διαστάσεις 13" x 16.25" που κοστίζει 299 δολάρια.

 

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Apple, ο υπεύθυνος σχεδιασμού Jony Ive, μιλάει για την ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας αλλά και για τον τρόπο σχεδιασμού και κατασκευής ενός πρωτότυπου, κάτι που γίνεται εφικτό με ειδικά μηχανήματα και νέες διαδικασίες ανάλογα με την περίπτωση.

 

 

Link.png Site: TheVerge