Τα σχέδια για την δημιουργία ταινίας η οποία θα στηρίζεται στο βιβλίο Steve Jobs του Walter Isaacson, την επίσημη δηλαδή βιογραφία του συνιδρυτή της Apple, προχωράνε, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει ήδη κλείσει όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Έτσι όπως αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, το ρόλο του Steve Jobs θα υποδυθεί ο ηθοποιός Christian Bale, γνωστός για τους ρόλους του στην τελευταία τριλογία Batman αλλά και το ρόλο του στην ταινία The Fighter ο οποίος του χάρισε ένα όσκαρ. Η εμπλοκή του Bale με τη συγκεκριμένη ταινία δεν είναι κάτι νέο αφού ήδη από τον περασμένο Μάρτιο φήμες ανέφεραν ότι αποτελούσε έναν από τους κύριους υποψηφίους για τον ρόλο.

 

Όμως τους τελευταίους μήνες, αρκετές αλλαγές και αποχωρήσεις συμπεριλαμβανομένου και του σκηνοθέτη, του David Fincher (The Social Network), έφεραν πίσω χρονικά την παραγωγή της ταινίας. Επιπλέον ο πρωταγωνιστικός ρόλος όπως φαινόταν θα κατέληγε στον Leonardo Di Caprio, ο οποίος για άγνωστους λόγους αποχώρησε από το project. Με νέο σκηνοθέτη τον Danny Boyle, σκηνοθέτη των ταινιών Slumdog Millionaire, 28 days after και Trainspotting μεταξύ άλλων, η παραγωγή της ταινίας Steve Jobs είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη, σε σενάριο πάντα του Aaron Sorkin.

 

Για πολλούς η βιογραφία του Steve Jobs φανερώνει έναν υπέρ του δέοντος αυταρχικό άνθρωπο όχι μόνο με την οικογένεια του αλλά κυρίως με τους συνεργάτες του, έναν άνθρωπο που μπροστά στην προσωπική επιτυχία και κυριαρχία της εταιρείας του δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό.

 

Link.png Site: Variety