Λίγο μετά την παρουσίαση του iPhone 5s ξεκίνησαν οι φήμες για το επόμενο iPhone, με αρκετές αναφορές να κάνουν λόγο για πολύ μεγαλύτερη οθόνη στην επόμενη γενιά του δημοφιλούς smartphone.

Οι πληροφορίες του Reuters συμφωνούν με παλαιότερες της Wall Street Journal για μεγαλύτερη οθόνη στο επόμενο iPhone, προσθέτοντας ότι η παραγωγή τους θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα. Οι πληροφορίες του Reuters προέρχονται από τα κανάλια διανομής, αναφέρουν ότι το επόμενο iPhone θα διαθέτει οθόνη 4.7' ιντσών, αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτει τώρα στις 4 ίντσες.

 

Για την παραγωγή της οθόνης υπεύθυνες θα είναι η Japan Display, Shart και LG με υποστήριξη της τεχνολογίας in-cell την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone 5 και η οποία μειώνει το πάχος και το βάρος της οθόνης και γενικότερα της συσκευής.

 

Επιπλέον το Reuters αναφέρει ότι η Apple έχει στα σχέδια της και iPhone με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, 5.5 ιντσών συγκεκριμένα το οποίο όμως θα κυκλοφορήσει "αρκετούς μήνες αργότερα" μετά την παρουσίαση του iPhone 6. Το πιθανότερο πάντως χρονικό διάστημα στο οποίο η Apple προτίθεται να παρουσιάσει το νέο της smartphone παραμένει το δίμηνο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

 

Link.png Site: http://www.reuters.com/article/2014/04/01/us-apple-iphone-display-idUSBREA3008020140401?feedType=RSS&irpc=932[/url]']Reuters