Σε συνέντευξη του στο συνέδριο WSJD, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε πρόσφατες κυκλοφορίες της Apple και την πορεία τους στην αγορά, αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας όπως το Apple Watch.

Τον περασμένο μήνα η Apple προχώρησε για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση της πρότασης της για την κατηγορία των έξυπνων ρολογιών, με τον Cook να αναφέρει ότι πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές στην κατηγορία η οποία κατακλύζεται από Android Wear προτάσεις.

 

Ένα όμως από τα θέματα στα οποία δεν είχε αναφερθεί καθόλου η Apple είναι αυτό της αυτονομίας της συσκευής, με τον Cook να χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών. Ερωτηθείς σχετικά, ο Cook δήλωσε ότι αν και δεν υπάρχουν ακόμα δεδομένα για το πως οι χρήστες θα χρησιμοποιούν το Watch, περιμένει με βάση την προσωπική του εμπειρία ότι η πλειονότητα των χρηστών θα το φορτίζουν καθημερινά, όπως άλλωστε κάνει και ο ίδιος. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους υπαλλήλους της εταιρείας που δοκιμάζουν το προϊόν ενώ ο Cook δεν παρέλειψε να "γλυκάνει" το γεγονός αναφέροντας ότι «οι κάτοχοι του Apple Watch θα το χρησιμοποιούν τόσο πολύ ώστε θα πρέπει να το φορτίζουν καθημερινά».

 

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Apple έχει δημιουργήσει έναν εύκολο τρόπο φόρτισης του Apple Watch ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον μαγνητικό τρόπο του MagSafe με τον οποίο φορτίζουν οι φορητοί υπολογιστές της Apple. Μάλιστα οι πιο ακριβές εκδόσεις αναμένεται να διατεθούν σε ένα πολυτελές κουτί το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση φόρτισης.

 

Το Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2015 με αρχική τιμή τα $349 και με πιθανότερη ημερομηνία μέχρι στιγμής τα μέσα Φεβρουαρίου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση γύρω από το θέμα.

 

Link.png Site: Macrumors