Το music streaming εφόσον χρησιμοποιούνται τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μπορεί να κοστίσει αρκετά περισσότερο από την μηνιαία συνδρομή. Η νέα έκδοση ωστόσο του Apple Music for Android, μπορεί να βοηθήσει κατά μέρος.

Τώρα, προσφέρεται η δυνατότητα στον χρήστη να κατεβάσει τα τραγούδια και να τα αποθηκεύσει στην κάρτα microSD της συσκευής του, για ακροάσεις εκτός σύνδεσης. Για να μειωθεί η κατανάλωση mobile data, ο χρήστης μπορεί να κατεβάζει τραγούδια από το Apple Music στην συσκευή του όταν χρησιμοποιεί δίκτυο WiFi και να τα απολαμβάνει αργότερα, ακόμα και offline. Επιπλέον δεν είναι απαραίτητο να ανησυχεί για τον διαθέσιμο χώρο στην συσκευή του.

 

Με την νέα έκδοση επίσης, το Apple Music δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να σαρώσουν το πλήρες πρόγραμμα του Beats 1 και όλες τις εκπομπές για να επιλέξει τις αγαπημένες του, ενώ επιπλέον επιτρέπει πια την πλοήγηση στο MyMusic με βάση τους συνθέτες και τις συλλογές (ότι πρέπει για όσους προτιμούν την κλασσική μουσική ή τα soundtracks ταινιών).

 

File.png Download: ']Apple Music | Android
Link.png Site: http://thenextweb.com/apps/2016/02/04/apple-music-for-android-now-lets-you-save-tracks-to-your-microsd-card-for-grooving-offline/']TheNextWeb