To πολύ γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές πληκτρολόγιο Swiftkey, το οποίο τιμά μεγάλη μερίδα των κατόχων Android συσκευών έρχεται πλέον και στο iOS (κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον μέσω της εφαρμογής Swiftkey Note.

H εν λόγω εφαρμογή, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά της, στοχεύει στο να βοηθήσει το χρήστη να κρατήσει σημειώσεις, και συνοδεύεται από το γνωστό πληκτρολόγιο το οποίο όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο πιο ακριβές είναι στις λέξεις που προβλέπει/προτείνει στο χρήστη.

 

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως το πληκτρολόγιο αυτό οποία έως και 3 προβλέψεις για την λέξη που πληκτρολογεί ο χρήστης, ενώ "θυμάται" τις λέξεις που γράφετε συνήθως έτσι ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία της πληκτρολόγησης.

 

Κλείνοντας, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί και με το Evernote ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το πληκτρολόγιο Swiftkey είναι διαθέσιμο μόνο στο περιβάλλον της εφαρμογής καθώς η Apple δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του stock πληκτρολογίου του iOS.

 

 

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/55509-swiftkeys-predictive-keyboard-arrives-on-ios-sort-of.html[/url]']Techspot