Την αυτούσια μεταφορά του γνωστού first person shooter BioShock στη πλατφόρμα iOS ετοιμάζει η 2K Games. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η εταιρεία, επτά χρόνια μετά τη κυκλοφορία του κλασικού τίτλου στο PC (και αργότερα στις κονσόλες).

Υπεύθυνη για το "port" είναι το παράρτημα της εταιρείας στη Κίνα (2K China). Η νέα mobile έκδοση του παιχνιδιού θα διαθέτει touch controls, καθώς επίσης και υποστήριξη για ασύρματα χειριστήρια, με τα τελευταία μάλλον να αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για μία εμπειρία που δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή στις κονσόλες όσο αφορά στο gameplay.

 

Για να τρέχει καλύτερο στο hardware των συσκευών της Apple, αλλά και για να μη ξεπεράσει το όριο των 2GB που έχει θέσει η Apple, το παιχνίδι θα διαθέτει ελαφρώς μειωμένη ποιότητα απεικόνισης, και αυτό σημαίνει ότι στοιχεία του παιχνιδιού όπως οι σκιές και η ομίχλη, δεν θα είναι τόσο λεπτομερή και πειστικά όσο αυτά στην έκδοση για κονσόλες.

 

Κατά τα άλλα όμως, το BioShock για συσκευές iOS δεν θα διαφέρει σε κάποιον άλλο τομέα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το παιχνίδι αναμένεται να φτάσει στο App Store της Apple μέσα στο καλοκαίρι, οπότε και η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έδωσε το παραμικρό στοιχείο για το κόστος του τίτλου.

 

https://twitter.com/2K/status/496264543023026176/photo/1

 

Update: Δείτε παρακάτω ένα gameplay video στο iPad Air

 

 

Link.png Site: GSMArena