Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple αναπτύσσει ένα νέο iPad το οποίο όμως θα έχει οθόνη 12,9 ιντσών. Όπως αναφέρει το Bloomberg, το νέο iPad αναμένεται να περάσει στο στάδιο κατασκευής στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ το πότε θα γίνει διαθέσιμο είναι ακόμα νωρίς να ειπωθεί.

Αναφορές σχετικά με ένα μεγαλύτερο iPad υπάρχουν εδώ και καιρό, με μια ιδέα για το πως μπορεί να είναι αυτό, να βλέπουμε στη φωτογραφία. Με τη κυκλοφορία ενός tablet 12,9 ιντσών, η Apple στοχεύει σε μια συσκευή που θα θυμίζει περισσότερο laptop, όπως το MacBook Air, καθώς τα iPad Air και iPad Mini διαθέτουν οθόνη 9,7 και 7,9 ιντσών αντίστοιχα.

 

Φαίνεται πως η Apple προσανατολίζεται σε συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες, ακολουθώντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών, μιας και το επερχόμενο iPhone 6 που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα θα έχει δύο εκδόσεις και οθόνη μεγαλύτερη απ' ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

 

Μέχρι στιγμής, τα tablets με μεγαλύτερες οθόνες δεν έχουν τραβήξει μεγάλο μέρος το αγοραστικού κοινού, αλλά πολύ πιθανόν αυτή τη φορά η Apple να θέλει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη -όχι όπως έπραξε με τo iPhone- και να μη χάσει την ευκαιρία να προσφέρει αυτό που επιθυμεί το αγοραστικό κοινό.

 

Τέλος, η Apple εμφανίζεται να εργάζεται σε ένα νέο τρόπο λειτουργίας του split-screen στο iPad, ο οποίος θα είναι πολύ πιο χρήσιμος για όσους θέλουν να εργαστούν πάνω σε παραγωγικές εφαρμογές.

 

Link.png Site: TheVerge