Από την πλέον αξιόπιστη πηγή, τον δημοσιογράφο John Paczkowski, μαθαίνουμε ότι η επόμενη παρουσίαση της Apple έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου όταν και αναμένεται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του iPhone 6.

Στην αναφορά του ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας recode.net αναφέρει ότι εκείνη την ημέρα η Apple θα προχωρήσει πιθανότατα στην παρουσίαση όχι ενός αλλά δύο νέων μοντέλων τα οποία θα διαθέτουν οθόνη 4.7 και 5.5 ιντσών αντίστοιχα, σηματοδοτώντας μια τεράστια αλλαγή στην πολιτική της Apple.

 

Μέχρι σήμερα, μια σειρά από διαρροές, μας έχουν δώσει μια πολύ καλή εικόνα για το τι να περιμένουμε τουλάχιστον από το μοντέλο με οθόνη 4.7 ιντσών, μοντέλο το οποίο έρχεται να καλύψει έστω και αργοπορημένα το μεγάλο ανταγωνισμό από τα android smartphones. Εκτός του νέου A8 SoC, οι φήμες αναφέρουν σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα ενώ σημαντικές αλλαγές αναμένονται στο σχεδιασμό της συσκευής, με πάχος που δε θα ξεπερνά τα 7 χιλιοστά και εμφάνιση στην οποία κυριαρχούν οι καμπύλες γωνίες, καθώς και κοινά στοιχεία με το iPhone 5s. Άλλη μια φήμη, αναφέρει ότι η οθόνη τουλάχιστον ενός από τα 2 νέα μοντέλα θα προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι για μεγαλύτερη αντοχή στις κακουχίες.

 

Οι ελάχιστες πάντως διαρροές γύρω από το μοντέλο των 5.5 ιντσών ίσως φανερώνει και μια διαφορετική ημερομηνία κυκλοφορίας από το μοντέλο των 4.7 ιντσών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Οκτώβριος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες για την Apple αφού τότε αναμένεται να παρουσιάσει το iWatch, τη δική της πρόταση στα έξυπνα ρολόγια

 

Link.png Site: Recode.net