Ήδη γνωρίζουμε ότι η Apple προτίθεται να ανακοινώσει δύο νέα iPhone στις 9 Σεπτεμβρίου όμως αυτή η παρουσίαση αναμένεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αφού νέες αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε επιτέλους για πρώτη φορά και το έξυπνο ρολόι της Apple.

Η πηγή της πληροφορίας είναι πάντα ο δημοσιογράφος John Paczkowski της ιστοσελίδας re/code ο οποίος έχει σερί επιβεβαιωμένων αντίστοιχων πληροφοριών για τα σχέδια της Apple. Στο ίδιο δημοσίευμα ο Paczkowski αναφέρει ότι η Apple άλλαξε τα αρχικά σχέδια παρουσίασης του έξυπνου ρολογιού της αφού μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

 

Το iWatch όπως πιθανότατα να ονομαστεί το έξυπνο ρολόι της Apple, αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της πλατφόρμας HealthKit που παρουσίασε η Apple με το iOS 8 και προορίζεται κυρίως για εφαρμογές που έχουν σχέση με τη γυμναστική και τον αθλητισμό. Σε παλαιότερο της δημοσίευμα, η Wall Street Journal αναφέρει ότι η νέα δημιουργία της Apple θα διαθέτει οθόνη 2.5 ιντσών, θα ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και ότι θα διαθέτει συνολικά 10 αισθητήρες μερικοί από τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης του κατόχου του.

 

Από μέρα σε μέρα η Apple αναμένεται να επιβεβαιώσει την ημερομηνία της πολύ ενδιαφέρουσας παρουσίασης στην οποία γνωρίζουμε ήδη ότι θα παρουσιαστεί και το iPhone 6 σε δύο εκδόσεις, η μία με οθόνη 4.7' ιντσών και μια δεύτερη με οθόνη 5.5 ιντσών.

 

Link.png Site: re/code