Αν και το iPhone 7 της Apple δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τον Σεπτέμβριο, έχουν αρχίσει να καταφτάνουν οι πρώτες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα λοιπόν με μία πηγή που η ιστοσελίδα Macrumors χαρακτηρίζει αξιόπιστη, η εμφάνιση του νέου iPhone 7 δεν θα διαφέρει σημαντικά από αυτή των iPhone 6 και 6s, ωστόσο θα γίνουν αλλαγές σε δύο σημεία.

 

Η πρώτη αλλαγή αφορά στο σύστημα φακών της κύριας κάμερας –που χάρη σε ένα λεπτότερο, νέο camera module- δεν θα εξέχει από το υπόλοιπο σώμα, όπως συμβαίνει στα iPhone 6 και 6s. Η δεύτερη αλλαγή αφορά στις χαρακτηριστικές λευκές πλαστικές λωρίδες για τις κεραίες στην “πλάτη”, που δεν θα εξαλειφθούν, αλλά θα γίνουν αρκετά πιο διακριτικές για να επιτευχθεί ένα "all-metal look" και θα βρίσκονται στην πάνω και στην κάτω πλευρά καθώς και στις πλαινές πλευρές τις συσκευής.

 

Η πηγή του Macrumors δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η συσκευή θα είναι λεπτότερη από τα iPhone 6 ή 6s, ωστόσο οποιαδήποτε παρέμβαση της Apple στον συγκεκριμένο τομέα αναμένεται να είναι μικρής σημασίας, αφού η εξάλειψη του εξογκώματος της κάμερας από μόνη της αρκεί για να βελτιώσει τα πράγματα ακόμα και αν οι υπόλοιπες διαστάσεις παραμείνουν ίδιες σε σχέση με το παρελθόν.

 

Link.png Site: Macrumors