Η κυκλοφορία των νέων iPhone 6 και 6 Plus είναι προγραμματισμένη για τις 31 Οκτωβρίου, ενώ δύο μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν επίσημα και τα νέα iPad. Μπορεί ήδη να γνωρίζουμε τις τιμές των iPad Air 2 και iPad mini 3 όμως σήμερα μαθαίνουμε και τις τιμές των νέων iPhone.

Όσον αφορά το «μικρότερο» μοντέλο από τα δύο, το iPhone 6 δηλαδή με την οθόνη των 4.7 ιντσών, οι τιμές έχουν διατηρηθεί ίδιες με αυτές του iPhone 5s πριν ένα χρόνο. Συγκεκριμένα η τιμή για το μοντέλο των 16 GB έχει οριστεί στα €739 ενώ το επόμενο μοντέλο, αυτό των 64GB θα κοστίζει €859. Φέτος η Apple όπως και στα iPad, έχει επιλέξει να μην κυκλοφορήσει μοντέλο με 32GB αποθηκευτικό χώρο, παρουσιάζοντας όμως μοντέλο με χωρητικότητα 128GB του οποίου η τιμή αναμενόμενα είναι υψηλή και συγκεκριμένα στα €979.

 

Το iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών που σύμφωνα με την Apple η διαθεσιμότητα του είναι περιορισμένη σε σχέση με το iPhone 6, θα κοστίζει €859 για το μοντέλο των 16GB, €979 για το μοντέλο των 64GB και €1099 για το μοντέλο των 128GB.

 

Οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο τα μεσάνυχτα, με τις εταιρείες Wind και Κωτσόβολος να έχουν ήδη αναρτήσει σχετικές ιστοσελίδες.

 

Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, το ασημί (grey), χρυσό (gold) και μαύρο (space grey). Πάντως οι συγκεκριμένες τιμές φέρνουν και πάλι την Ελλάδα στην κορυφή όσον αφορά τις χώρες στις οποίες πωλείται ακριβότερα το iPhone, κάτι που είχε οδηγήσει μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2012, τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης να σχολιάσει αρνητικά το γεγονός.

 

 

Link.png Site: protothema