Σύμφωνα με την Apple, ο iMac Pro που ανακοίνωσε στο WWDC (WorldWide Developers Conference) είναι ο ισχυρότερος υπολογιστής που έχει κατασκευάσει έως σήμερα.

Και αυτό γιατί ο χρήστης όχι μόνο μπορεί να τον αποκτήσει με την τελευταίας γενιάς κάρτα γραφικών Radeon Vega (με High-Bandwidth Memory και επεξεργαστική ισχύ που αγγίζει τα 11 Teraflops για πράξεις κινητής υποδιαστολής μονής ακρίβειας αλλά και με έως 18-core επεξεργαστή Intel Xeon.

 

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει τον ισχυρότερο υπολογιστή/ σταθμό εργασίας που έχει κατασκευάσει ποτέ η Apple, τον iMac Pro, με έως και 128GB ECC μνήμης τύπου DDR4 καθώς και με ταχύτατο SSD που προσφέρει χωρητικότητα έως και 4ΤΒ. Στην διάθεση του επίσης είναι μία σειρά από θύρες USB και Thunderbolt καθώς και 10-Gigabit Ethernet κ.ά.

 

Η Apple σχεδίασε ένα ειδικό σύστημα ψύξης που έχει 80% μεγαλύτερη ικανότητα ψύξης σε σχέση με το παρελθόν, για να διατηρήσει το εσωτερικό και τα ισχυρά υποσυστήματα του αρκετά δροσερά ώστε να αποδίδουν πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

 

 

imacpro.jpg

 

Το ιδιαίτερα ισχυρό hardware βρίσκεται πίσω από μία οθόνη 27 ιντσών Retina 5K. Ο υπολογιστής που απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την εικονική πραγματικότητα, με το video editing ή την επεξεργασία γραφικών και ήχου θα είναι διαθέσιμος από τον Δεκέμβριο με τιμές που θα ξεκινούν από τα $4999.

 


gallery_286955_3984_334305.png