H Bethesda, και η εταιρεία ανάπτυξης MachineGames ανακοίνωσαν ένα νέο παιχνίδι στην σειρά Wolfenstein. Το νέο Wolfenstein: The Old Blood αποτελεί prequel του γνωστού Wolfenstein: The New Order.

Η κυκλοφορία του νέου τίτλου δεν βρίσκεται μάλιστα μακριά, αφού το παιχνίδι φαίνεται πως βρισκόταν εδώ και καιρό σε φάση ανάπτυξης. Έτσι, η Bethesda αποκάλυψε ότι το Wolfenstein: The Old Blood θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου 2015.

 

Στο παιχνίδι, βρισκόμαστε στις αρχές του έτους 1946. Ο Blazkowicz θα πρέπει να ολοκληρώσει δύο αποστολές στο παιχνίδι. Η πρώτη έχει την ονομασία "Rudi Jäger and the Den of Wolves" and και ο B.J Blazkowicz θα πρέπει να πολεμήσει ένα μανιακό διευθυντή φυλακών καθώς βρίσκει τρόπο να μπει στο Castle Wolfenstein σε μία προσπάθεια να κλέψει τις συντεταγμένες του στρατόπεδου του Στρατηγού Wilhelm Strasse ή αλλιώς Deathhead.

Στο δεύτερο μέρος με την ονομασία "The Dark Secrets of Helga Von Schabbs" ο ήρωας ταξιδεύει στο Wulfburg, για να συναντήσει έναν εμμονικό αρχαιολόγο Ναζί, ο οποίος φέρνει στο φως από ανασκαφές αρχαία μυστηριώδη αντικείμενα που μπορεί να απελευθερώσουν μία αρχαία καταστροφική δύναμη.

 

Η τιμή του είναι $19.99 σε ψηφιακή μορφή για το Xbox One ή το PlayStation 4 ενώ θα κυκλοφορήσει και σε "boxed" έκδοση για PC και PlayStation 4.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στις πλατφόρμες PlayStation 3 και Xbox 360. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα stand-alone τίτλο, και αυτό σημαίνει ότι ο gamer δεν χρειάζεται το The New Order για να παίξει το παιχνίδι.

 

 

Link.png Site: Eurogamer