Νέο ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε το Call Of Duty: Black Ops II, φτάνοντας τα $500 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις 24 ώρες κυκλοφορίας του. Όπως ανακοίνωσε η Activision Blizzard, η εταιρεία δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξή του, πρόκειται για "την μεγαλύτερη έναρξη περιεχομένου ψυχαγωγίας για το 2012".

Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι 16.000 καταστήματα ανά τον κόσμο άνοιξαν τις πόρτες του από τα μεσάνυχτα για να το υποδεχτούν, αλλά και η ταχύτατη διάδοση του game μέσω του Twitter, καθώς έγινε "trending" θέμα συζήτησης σε 23 πόλεις. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν και το Modern Warfare 3 που απέδωσε πάνω από $400 εκατομμύρια για την εταιρεία μέσα στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

 

Η εταιρεία δεν ανάφερε τον ακριβή αριθμό αντιτύπων που πουλήθηκαν, κάνοντας όμως λόγο ότι η σειρά Call Of Duty έχει ξεπεράσει τα εισιτήρια ακόμη και από τους διάσημους τίτλους ταινιών Harry Potter και Star Wars. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του Black Ops II ξεπέρασαν και αυτές του Halo 4 το οποίο έφτασε τα $250 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα σε 24 ώρες κυκλοφορίας.

 

Link.png Site: thenextweb.com