Μία νέα υπηρεσία που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους παίκτες ετοιμάζεται να λανσάρει η Blizzard στο World of Warcraft.

Με το patch 6.1.2 να έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγα 24ωρα, η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει το WoW token, ένα αντικείμενο το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να έχουν στην κατοχή τους στο παιχνίδι και θα τους επιτρέπει να αγοράσουν συνδρομή στο WoW πληρώνοντας σε in-game gold και όχι σε δολάρια.

 

Συγκεκριμένα, το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα στοιχίζει περί τα $20 και θα εξασφαλίζει 30 ημέρες παιχνιδιού. Η τιμή του είναι ακριβότερη από τα $14,99 της μηνιαίας συνδρομής, ωστόσο αυτό συμβαίνει διότι θα διατίθεται προς αγορά και έναντι gold: οι παίκτες δηλαδή θα μπορούν να παίζουν, να κερδίζουν gold και να τα εξαργυρώνουν σε χρόνο παιχνιδιού. Η τιμή του token σε gold -και κατ’ επέκταση η ισοτιμία του τελευταίου με το δολάριο- θα μεταβάλλεται δυναμικά βάσει προσφοράς και ζήτησης με την αρχική να καθορίζεται από τη Blizzard εντός των ημερών.

 

Η αγορά του token θα γίνεται μέσω Auction House με την εταιρεία να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποστηρίζεται οποιασδήποτε μορφής δημοπρασία και πως η ίδια δεν θα παίρνει προμήθειες από τις πωλήσεις. Η νέα υπηρεσία του WoW πάντως θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους σέρβερ του παιχνιδιού (η Blizzard είχε κάνει λόγο για “λίγο μετά το λανσάρισμα του patch 6.1.2", άρα την περιμένουμε άμεσα) και εφ’ όλα πάνε καλά λογικά θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους.

 

Link.png Site: ArsTechnica