Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία Treyarch βρίσκεται πίσω από τον νέο τίτλο στην δημοφιλή σειρά Call of Duty, που έχει την ονομασία Call of Duty: Black Ops III.

Το Call of Duty: Black Ops III θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One με την εταιρεία να εγκαταλείπει τα σχέδια της για υποστήριξη των περασμένης γενιάς κονσολών. Το νέο Black Ops III έχει ένα ολοκαίνουριο σύστημα κίνησης, με τους παίκτες να μπορούν να κινούνται και να τρέχουν πάνω σε τοίχους ενώ μαθαίνουμε ότι δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στο sprint και θα προσφέρονται Thrust-assisted jumps, power sliding και… swimming δυνατότητες. Οι gamers, εφόσον το επιθυμούν θα μπορούν να επιλέξουν και γυναικείο χαρακτήρα.

 

O πρωταγωνιστικός χαρακτήρας επίσης θα μπορεί να παραμετροποιηθεί –πέρα από την επιλογή φύλου – χρησιμοποιώντας δυνατότητες αναβάθμισης, εμφάνισης, όπλων, ικανοτήτων κ.ά. Μαθαίνουμε ότι η πρόσβαση στην beta του παιχνιδιού είναι εγγυημένη με την προ-παραγγελία του τίτλου, και πως η beta θα ξεκινήσει μετά την Gamescom 2015 και τουλάχιστον ένα με δύο μήνες πριν την διάθεση του τίτλου τον Νοέμβριο.

 

Για το Call of Duty: Black Ops III θα διατεθούν επίσης τέσσερα DLC packs, και ένα Season Pass που θα ανακοινωθεί και θα περιλαμβάνει και τα τέσσερα DLCs. Το παιχνίδι θα μπορεί να ολοκληρωθεί και σε co-op (έως τέσσερις παίκτες online ή έως δύο τοπικά, που μπορούν να λάβουν μέρος σε οποιοδήποτε σημείο της εκστρατείας) ενώ θα περιλαμβάνει και zombie mode. Γνωρίζουμε επίσης τις ονομασίες τριών multiplayer χαρτών, τους Combine, Stronghold και Hunted.

 

Όσο αφορά στις απαιτήσεις συστήματος για PC:

  • CPU: Intel Core i3-530 (2,93GHz) ή AMD Phenom II X4 810 (2,6GHz)
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 470 (1GB) | ATI Radeon HD 6970 (1GB)
  • API Version: DirectX 11
  • RAM: 6GB
  • OS: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (64-bit)

 

Link.png Site: Engadget