Η Activision δημοσιοποίησε ένα νέο, σχετικά μεγάλης διάρκειας teaser video για το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops III. Δεν δείχνει το παραμικρό σχετικά με το gameplay, αλλά επικεντρώνεται σε αυτό που μοιάζει να είναι το κεντρικό θέμα του παιχνιδιού, στην βελτίωση του ανθρώπινου είδους.

Το video έχει διάρκεια τριών λεπτών και ξεκινάει δείχνοντας στο πρόσφατο παρελθόν τις εξελίξεις στην ανάπτυξη προσθετικών άκρων, στην βιομηχανική και στα φάρμακα που βελτιώνουν το ανθρώπινο σώμα. Στην συνέχεια δείχνει τις εξελίξεις στο μέλλον, με τα βιονικά πόδια, τα μοσχεύματα ίριδας, τους τροποποιημένους αθλητές ή ακόμα και τις εγκεφαλικές συνδέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων που μπορούν πια να μοιράζονται τις σκέψεις τους. Το video ολοκληρώνεται με την απειλή των "σούπερ στρατιωτών" που διαθέτουν κάθε είδους βελτιστοποιήσεις στους μελλοντικούς πολέμους του 2065.

 

Η Activision έχει επιβεβαιώσει, ότι η Treyarch, η εταιρεία ανάπτυξης που ήταν πίσω από τα Call of Duty: Black Ops και Call of Duty: Black Ops ΙΙ βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη και του τρίτου τίτλου της σειράς. Την Κυριακή, 26 Απριλίου, αναμένεται να δημοσιοποιήσει το πρώτο trailer που θα αποκαλύπτει το gameplay του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 

 

Link.png Site: Windows Central