Σύμφωνα με τον Rob Pardo, στέλεχος της Blizzard, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια έκδοση του Diablo III για βιντεοκονσόλες η οποία δοκιμάζεται εσωτερικά, χωρίς ωστόσο το όλο project να αποτελεί κάτι το επίσημο σε αυτή την φάση.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Rob Pardo, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού σχεδιάζει να φέρει το παιχνίδι στο σαλόνι σας. Ο Pardo δήλωσε ότι η εταιρεία του εξετάζει πολύ προσεχτικά το θέμα της δημιουργίας μιας έκδοσης του παιχνιδιού για κονσόλες. Προσπαθεί να ερευνήσει όλες τις παραμέτρους για να δει αν μπορεί κάτι τέτοιο να αποτελέσει κάποτε ένα επίσημο project.

 

«Ολόκληρη η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο Diablo και εξετάζει πολλές νέες προσθήκες. Ως ένα βαθμό πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά θα δουν το φως της δημοσιότητας τον επόμενο χρόνο. Γνωρίζουμε ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα expansion για το παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την διάθεσή του», δήλωσε ο Jay Wilson, ηγετικό στέλεχος της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού. Η ιδέα δημιουργίας μιας έκδοσης για κονσόλες δεν προκαλεί έκπληξη στους περισσότερους. Έπειτα από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του, με τον μέχρι τώρα αριθμό πωλήσεων αδειών να ανέρχεται στα 3.5 εκ.

 

Link.png Site: Techspot