Επικαλούμενο πολλαπλές πηγές, το Eurogamer αναφέρει ότι η PC έκδοση του Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες αυτές δείχνουν να συμβαδίζουν με το χρονοδιάγραμμα που ακολούθησε η RockStar με το Grand Theft Auto 4 το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε στις 29 Απριλίου του 2008 για Xbox 360 και PlayStation 3, ενώ το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς έκανε την εμφάνιση του και στα PC.

 

Ήδη με δηλώσεις του τον περασμένο Αύγουστο, υψηλόβαθμο στέλεχος της Nvidia είχε αναφέρει την PC έκδοση του GTA 5 κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας αναφέροντας το μαζί με το Call of Duty: Ghosts και Assasin's Creed 4. Στη συνέχεια η Nvidia διέψευσε τη συγκεκριμένη δήλωση δηλώνοντας ότι έγινε κατά λάθος και ότι δεν διαθέτει σχετικές πληροφορίες.

 

Το Grand Theft Auto 5 κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου για Xbox 360 και PlayStation 3, σημειώνοντας τεράστια ρεκόρ κυκλοφορίας με τη Rockstar να δηλώνει ότι δεν έχουν να δηλώσουν κάτι για μια PC έκδοση του παιχνιδιού. Αυτό βέβαια δε πτόησε περισσότερους από 600.000 gamers να υπογράψουν μια ομαδική διαμαρτυρία προκειμένου η Rockstar να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στα PC, μια επιθυμία η οποία φαίνεται θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

 

Link.png Site: http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-10-sources-grand-theft-auto-5-out-on-pc-early-2014[/url]']Eurogamer