Σε μία μάλλον παράξενη κίνηση, ο ιδρυτής της Oculus και πρωτοπόρος στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας Palmer Luckey σύμφωνα με πληροφορίες δώρισε $2000 για να υποστηρίξει την ανάπτυξη του δημοφιλούς λογισμικού Revive – μίας εφαρμογής που επιτρέπει στους gamers να “σπάνε” τα αποκλειστικά παιχνίδια της πλατφόρμας Oculus για να μπορούν να τα παίξουν και στο HTC Vive.

Πριν από λίγες μέρες, ο δημιουργός του Revive, Jules Blok ευχαρίστησε στην σχετική σελίδα του στο Patreon δημόσια τον Palmer Luckey για τη συνεισφορά του στην εκστρατεία του. “Όπως μερικοί από εσάς υποπτευόσασταν, το ξαφνικό άλμα στο ποσό των δωρεών οφείλεται πράγματι στον Palmer Luckey” δήλωσε ο Jules Blok.

 

“Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη δωρεά του και όλα όσα έχει κάνει για την κοινότητα της εικονικής πραγματικότητας συνολικά”. Αν και δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και το τοπίο είναι κάπως θολό, η δωρεά του Palmer Luckey φαίνεται να ήταν μία εφάπαξ συνεισφορά καθώς μέχρι την ώρα που γραφόταν το πρωτότυπο άρθρο, το Revive είχε συγκεντρώσει συνολικά $1989 από 58 patrons.

 


gallery_286955_4040_32921.png

 


Τα νέα έρχονται τέσσερις μήνες αφότου το Facebook υποχρεώθηκε να αποζημιώσει την εταιρεία Zenimax με $500 εκατομμύρια για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας (υποτίθεται ότι ο Palmer Luckey είναι προσωπικά υπεύθυνος για τουλάχιστον $50 εκατομμύρια από το συνολικό ποσό που οφείλεται στην ZeniMax.

 


gallery_286955_4040_175061.png

 


Link.png Site: TheNextWeb