Η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Activision έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θέλει να φτιάξει ταινίες βασισμένες σε μεγάλους και γνωστούς της τίτλους όπως το Call of Duty.

Έτσι η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα στούντιο για την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σόου, βασισμένων στα δικά της προϊόντα τα οποία συχνά πυκνά διαθέτουν εντυπωσιακές κινηματογραφικές σκηνές με τη χρήση γραφικών. Σκοπός είναι η παραγωγή ταινιών ακριβώς όπως οι τίτλοι των παιχνιδιών, παρά η διανομή τους από τρίτους στα πρότυπα της Marvel και των studios που έχει ιδρύσει για τη δημιουργία ταινιών βασισμένα στα κόμικ της.

 

Το αν θα πετύχει το συγκεκριμένο project είναι βέβαια ένα άλλο θέμα. Ο Bobby Kotick, CEO της Activision, είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση συγκεκριμένων στελεχών σε θέσεις κλειδιά αλλά εκφράζει την ανησυχία του πως οι ταινίες μπορεί να μην αρέσουν στο κοινό, δημιουργώντας πρόβλημα και στα franchises.

 

Η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική δήλωση, με τις πωλήσεις ενός από τα πιο επιτυχημένα franchises της, αυτό του Call of Duty, να έχουν μειωθεί σημαντικά. Επιπλέον, δεν αποτελεί εγγύηση πως η σειρά παιχνιδιών Skylanders θα συνεχίσει να φέρνει σημαντικά κέρδη στην εταιρία αλλά οι ταινίες μπορεί να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον και να αποτρέψουν περιπτώσεις κατάργησης ενός παιχνιδιού όπως το Guitar Hero.

 

Link.png Site: Εngadget