Αν είστε φανατικοί της σειράς Fallout της Bethesda και σας αρέσουν οι συλλεκτικές εκδόσεις, τότε θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την έκδοση Fallout Anthology που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία και η οποία έρχεται σε συσκευασία… βόμβας.

Η συλλεκτική έκδοση, περιλαμβάνει μία θήκη στο σχήμα μίας βόμβας, που φιλοξενεί όλους τους τίτλους Fallout που έχουν κυκλοφορήσει έως στις μέρες μας. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνει το πρωτότυπο, το Fallout 2, το Fallout Tactics, το Fallout 3: Game of the Year Edition και το Fallout New Vegas: Ultimate Edition, αλλά δεν περιλαμβάνει το Fallout 4, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστά.

 

Η έκδοση Fallout Anthology θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου στην Ευρώπη (στις 29 Σεπτεμβρίου στην Β. Αμερική). Στην θήκη πάντως, η εταιρεία έχει προβλέψει μία ακόμη υποδοχή, για να τοποθετήσετε το Fallout 4 μόλις το αποκτήσετε. Η Bethesda δεν ανακοίνωσε το κόστος της συλλογής, ωστόσο στο Best Buy, δέχονται προ-παραγγελίες και η τιμή έχει οριστεί στα $50.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2015/07/23/fallout-anthology-pc-collection[/url]/']Engadget