Η Epic Games ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον project, αντικείμενο του οποίου θα είναι η ανάπτυξη ενός νέου τίτλου για τη σειρά Unreal Tournament.

Mπορεί αυτό το γεγονός από μόνο του να μην λέει και πολλά, όμως έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία ότι ο νέος αυτός τίτλος, η πλήρης ονομασία του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, θα αναπτυχθεί από κοινού με τους φανατικούς του παιχνιδιού, την Epic Games και τους developers της Unreal Engine 4 ενώ το σημαντικότερο ίσως από όλα είναι το ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση, το παιχνίδι θα είναι απολύτως δωρεάν.

 

Πέρα από αυτά η Epic θα δημιουργήσει ένα νέο marketplace μέσα από το οποίο οι προγραμματιστές θα μπορούν να πωλούν mods, διάφορα αντικείμενα κλπ, με τα έσοδα να μοιράζονται μεταξύ του εκάστοτε πωλητή και της Epic. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό το εν λόγω marketplace θα ανοίξει τις πύλες του αρκετά μετα την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού και όχι παράλληλα με το λανσάρισμά του.

 

Φυσικά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα το δούμε πριν το 2015.

 

 

Link.png Site: NextPowerUp