Mετά την ανακοίνωση του mobile software development kit (SDK) n νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Twitch αποκάλυψε σήμερα ένα από τα πρώτα παιχνίδια για smartphones και tablets που θα το εκμεταλλευτεί.

Πρόκειται για την iOS έκδοση του γνωστού arcade racing Asphalt 8: Airborne, που έχει αναπτυχθεί από τη Gameloft και πλέον θα παρέχει εγγενή υποστήριξη Twitch streaming με τους gamers θα μπορούν να κάνουν stream το gameplay σε ζωντανό χρόνο στο κανάλι που διατηρούν στην υπηρεσία μαζί με ήχο και εικόνα από το iPhone, iPad ή iPod touch τους.

 

Επιπλέον οι broadcasters θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την περιοχή του chat καθώς παίζουν, να αρχειοθετούν τα streams τους για on-demand αναπαραγωγή στο μέλλον, καθώς και να βλεπουν άλλα livestreams χωρίς να χρειάζεται να βγουν από την εφαρμογή.

 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Asphalt 8: Airborne, η Twitch δηλώνει βέβαιη πως από την πλευρά της όλα θα είναι έτοιμα μέσα στο μήνα που διανύουμε.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/apps/2014/03/17/asphalt-8-airborne-ios-will-first-mobile-game-offer-built-twitch-streaming[/url]']TheNextWeb