Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, υψηλόβαθμου στελέχους της Sports Interactive, της εταιρείας δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δημοφιλούς παιχνιδιού Football Manager, γνωστοποίησε ότι το FM 2014 θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.

πληροφορία αυτή, έρχεται μέσα από δήλωση του Miles Jacobson, ο οποίος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Έλληνες, εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας όσον αφορά τον αριθμό των πωλήσεων, που σημείωσε το Football Μanager, εξετάζουμε την προσθήκη και της ελληνικής γλώσσας για πρώτη φορά, μέσα στο FM 14».

 

Μάλιστα απαντώντας αστειευόμενος σε σχόλια χρηστών, έπειτα από την δημοσίευσή του στο Twitter, ο Miles Jacobson δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει ότι το ρεκόρ πωλήσεων υποβοηθήθηκε και από το γεγονός ότι δεν υπήρχε αντίστοιχη πειρατική και ταυτόχρονα λειτουργική έκδοση διαθέσιμη.

 

twittermilessipeopleofg.jpg

 

Γεγονός είναι, ότι αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη, για όλους του φανατικούς gamers που θα θελήσουν να το απολαύσουν και στα ελληνικά, δεδομένου άλλωστε και των υψηλών ποσοστών αποδοχής που παρουσιάζει το παιχνίδι στη χώρα μας.

 

Link.png Site: https://twitter.com/milesSI/status/314747039227453440[/url]'] Miles Jacobson's Twitter