Ο δημιουργός του Gears of War, Cliff Bleszinski και mastermind του Unreal Tournament με την εταιρεία του Boss Key Productions έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer από το multiplayer shooter που ετοιμάζει εδώ και κάμποσο καιρό και έχει την ονομασία LawBreakers.

Το LawBreakers λαμβάνει χώρο σε ένα post-catastrophe world: ανθρώπινα πειράματα στο Φεγγάρι οδήγησαν στην καταστροφή του, ενεργοποιώντας έντονη σεισμική δραστηριότητα στην Γη καθώς και δημιουργώντας προβλήματα στην βαρύτητα σε ορισμένα σημεία.

 

Ο κόσμος που είχαν φτιάξει οι άνθρωποι έπαψε να υπάρχει. Η ανθρωπότητα ωστόσο εργάστηκε, και ξαναέφτιαξε τον κόσμο, καλύτερο και μεγαλύτερο από ποτέ άλλοτε, αλλά τότε, διάφορες βίαιες συμμορίες ξεκίνησαν να επιτίθενται στον νέο κόσμο. Για να αντιμετωπιστούν οι συμμορίες, επιστρατεύτηκαν οι LawBreakers, που χρησιμοποιούν super-human δυνάμεις αλλά και ειδικούς ελιγμούς που μπορούν να πραγματοποιηθούν στις ζώνες χαμηλής βαρύτητας.

 

Το νέο shooter του Cliff Bleszinski δανείζεται στοιχεία από παιχνίδια όπως τα TitanFall και Battleborn και αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2016 σε άγνωστες για την ώρα πλατφόρμες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει συγκεκριμένους χαρακτήρες με μοναδικές ιδιότητες, όπως είναι ο assassin, που χρησιμοποιεί “double jumps”. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο θα μάθουμε πολύ σύντομα. Για την ώρα, θα πρέπει να αρκεστούμε στο cinematic trailer αλλά και στο gameplay trailer που μόλις "ανέβηκε" online.

 



 


Link.png Site: http://www.engadget.com/2015/08/26/gears-of-war-lawbreakers-reveal/[/url]']Engadget