Η EA μετά από το δωράκι που έκανε στους απανταχού gamers με το Humble Origin Bundle, ανακοίνωσε το σύστημα επιστροφής αγορασμένων παιχνιδιών για το Origin, παρέχοντας για πρώτη φορά ίσως, κάτι που λείπει από το Steam.

Το λεγόμενο Origin Great Game Guarantee λειτουργεί ως εξής. Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε EA παιχνίδι που αγοράσατε μέσα σε 24 ώρες από το άνοιγμα του παιχνιδιού και όχι το κατέβασμα ή αγορά. Επίσης μπορείτε να το επιστρέψετε χωρίς να το έχετε ανοίξει, 7 ημέρες μετά από την αγορά ή 7 ημέρες μετά την κυκλοφορία του αν το έχετε προαγοράσει, οποιοδήποτε από τα δύο συμβεί πρώτο.

Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να αγοράσετε ότι επιθυμείτε και αν δεν σας αρέσει, το επιστρέφετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Για να κάνετε την επιστροφή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο ιστορικό πληρωμών σας, να πατήσετε το κουμπί επιστροφής και να απαντήσετε μερικές ερωτήσεις.

 

Η επιστροφή παιχνιδιών θα τεθεί σε λειτουργία στις επόμενες εβδομάδες και θα καλύψει όλους τους Origin χρήστες μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Source.png Πηγή: http://techflow.gr/origin-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/[/url]']Techflow