Τρία παιχνίδια που στους μεγαλύτερους ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις είναι χωρίς αμφιβολία τα Space Invaders, Pong και Pac-Man.

Άπειρες επανεκδόσεις και επανακυκλοφορίες σε κάθε πιθανή και απίθανη πλατφόρμα, τεράστια επένδυση χρόνου αλλά και χρημάτων και βέβαια όλες εκείνες οι γεμάτες στόμφο δηλώσεις περί “κυριαρχίας” σε κάποιο απ’ όλα αυτά τα παιχνίδια που άπαντες έχουμε κάνει σε ανύποπτο χρόνο.

 

Να όμως που ένα καινούριο παιχνίδι ήρθε να αλλάξει τα όσα γνωρίζαμε. Ο λόγος για το Pacapong, έναν τίτλο που όσο απίστευτο κι αν φαντάζει, συνδυάζει το gameplay των προαναφερθέντων τριών παιχνιδιών! Απαιτείται η συμμετοχή δύο παικτών οι οποίοι κατά βάση παίζουν Pong στο οποίο ωστόσο πηγαινοέρχεται ο Pac-Man.

 

Στόχος είναι να μαζέψουν τις περισσότερες κουκίδες πριν τελειώσει ο χρόνος, στέλνοντας παράλληλα προς το μέρος του αντιπάλου τους Space Invaders έτσι ώστε να του κάνουν τη ζωή -ακόμα- πιο δύσκολη.

 

Το Pacapong αποτελεί δημιούργημα του Ντικ Πέλεν στο πλαίσιο του Ludum Dare 58 Game Jam και διατίθεται δωρεάν για να δοκιμάσετε κι εσείς τις δυνατότητές σας.

 

Link.png Site: Kotaku