Όρεξη και χρόνο να 'χουν οι modders και μπορούν να κάνουν τα πάντα, όπως για παράδειγμα οι τρεις συμμετέχοντες στην πρόσφατη Netflix Hack Day 2015 που βρήκαν τον τρόπο να κάνουν το Netflix να τρέξει μέσα από ένα NES!

H ηλικίας 30 ετών κονσόλα της Nintendo κατάφερε να ανταποκριθεί περίφημα στα streaming καθήκοντά της (και με επεισόδιο House of Cards, έστω κι αν η ποιότητα απεικόνισης είναι λίγο πολύ κάτω του μετρίου. Αφού να φανταστείτε πως λόγω της ισχύος που απαιτούσε το streaming, το δύσμοιρο το NES μπορούσε να προβάλλει μόλις 4 αντί για 256 χρώματα!

 

 

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, βλέπουμε τις φιλότιμες προσπάθειες του NES, το interface αλλά και το λογισμικό που τρέχει -όπως επισημάνθηκε, η κονσόλα δεν ήταν "πειραγμένη", ωστόσο ακόμα να μάθουμε τον "μαγικό" τρόπο με τον οποίο ο Γκι Σιρίνο, ο Άλεξ Βολφ και η Καρένινα Μόσιον κατόρθωσαν να επιτύχουν αυτό το "μικρό θαύμα". Όπως και να 'χει, το επίτευγμά τους είναι αξιοθαύμαστο, όπως επίσης και πολλά άλλα απ' αυτά που συνέβησαν στη Netflix Hack Day 2015. Σε κάθε περίπτωση, εσείς προτιμήστε μια πιο δοκιμασμένη λύση για να παρακολουθήσετε το επόμενο επεισόδιο του House of Cards..