Πρόσφατα, η Sony ανακοίνωσε νέα bundles με στόχο να προωθήσει το PlayStation VR, ένα με το Skyrim πριν από λίγο καιρό και ένα με το Doom πρόσφατα.

Το PlayStation VR Skyrim VR Bundle κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου, και περιλαμβάνει το σύστημα PlayStation VR, την PlayStation Camera, δύο χειριστήρια PlayStation Move και βεβαίως το παιχνίδι The Elder Scrolls V: Skyrim VR συμπεριλαμβανομένων των add-ons Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn.
Στο πακέτο επίσης συμπεριλαμβάνεται ένα αναβαθμισμένο PS VR Demo Disc με demos από 13 τίτλους για το PlayStation VR. Το PlayStation VR Skyrim Bundle στις ΗΠΑ θα κοστίζει $449,99.

 

Εκτός από το PlayStation VR Skyrim Bundle, η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα και το PlayStation VR Doom VFR Bundle, το οποίο στη συσκευασία του συμπεριλαμβάνει το Doom VFR Blu-ray Disc, το σύστημα PlayStation VR και τη PlayStation Camera πέρα από το αναβαθμισμένο PS VR Demo Disc στο οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω.

 

gallery_286955_4346_16271.jpg

 

Το bundle στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν διαθέτει τα χειριστήρια Move και για αυτό κοστίζει $50 λιγότερα από το bundle με το Skyrim VR ($399,99 στις ΗΠΑ). Το PlayStation VR Doom VFR Bundle θα κυκλοφορήσει τη 1η Δεκεμβρίου.

 


 

Link.png Site: Engadget
Link.png Site: Engadget