Θέμα χρόνου είναι η δημοσιοποίηση νέων πληροφοριών γύρω από το PS4 Neo, όπως είναι η κωδική ονομασία του νέου PlayStation που ετοιμάζει η Sony, με την Ιαπωνική εταιρεία να ανακοινώνει πριν λίγο ότι θα πραγματοποιήσει επίσημη παρουσίαση στη Νέα Υόρκη, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που έχει αποστείλει η Sony σε δημοσιογράφους, η εκδήλωση έχει την ονομασία "PlayStation Meeting", την ίδια δηλαδή με την παρουσίαση που έγινε στην ίδια πόλη το Φεβρουάριο του 2013 όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το PlayStation 4. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί περίπου μία εβδομάδα πριν την έκθεση Tokyo Game Show όπου και περιμέναμε αρχικά να δούμε τη νέα κονσόλα, Με την Ιαπωνική εταιρεία να έχει ήδη επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ετοιμάζει ένα νέο PlayStation που θα είναι ικανό να αναπαράγει παιχνίδια σε 4K ανάλυση, μένει να δούμε αν η παρουσίαση θα δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου της εμφάνισης, της τιμής και φυσικά της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

 

Με τη σειρά της η Microsoft, έγινε λίγο πιο συγκεκριμένη το περασμένο καλοκαίρι στην έκθεση E3, όταν και αποκάλυψε για πρώτη φορά το Project Scorpio, την κωδική ονομασία του νέου Xbox που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2017, και θα μπορεί και αυτό να αναπαράγει παιχνίδια σε 4K ανάλυση. Μάλιστα η Microsoft δείχνει αρκετά σίγουρη για το μέλλον δηλώνοντας ότι όταν κυκλοφορήσει το νέο Xbox θα είναι η δυνατότερη παιχνιδοκονσόλα της αγοράς.

 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει γύρω από το PS4 Neo, γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 θα μπορούν να «τρέξουν» κανονικά στη νέα κονσόλα, με τη Sony να αναφέρει ότι είναι στο χέρι των developer να υποστηρίξουν και τις δύο κονσόλες, μια διαδικασία η οποία δεν είναι χρονοβόρα.

 

Link.png Site: CNet