Αλλαγές όμως έρχονται και στο κομμάτι του βίντεο, με τη Sony να μετονομάζει την υπηρεσία Video Unlimited ώστε να είναι αποτελεί μέρος των υπηρεσιών του PlayStation Network (PSN). Προς το παρόν, οι υπηρεσίες Music Unlimited και Video Unlimited προσφέρονται ως επιλογή εκτός του PSN, σε όσους το επιθυμούν.

 

Η υπηρεσία για video streaming θα μετονομαστεί από το Φεβρουάριο σε PlayStation Video (PS Video) και θα προσφέρεται μαζί με τα άλλα πακέτα PSN όπως το PlayStation Store, το PS Now, και το PS Plus. Ωστόσο, η υπηρεσία θα συνεχίσει να παρέχει όσα πρόσφερε μέχρι τώρα, όπως σειρές και ταινίες, και στις 11 χώρες που είναι τώρα διαθέσιμη.

 

Η εμπορική διάθεση του PlayStation Vue live και της υπηρεσίας TV streaming έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς προς το παρόν βρίσκεται σε beta testing από χρήστες σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Φιλαδέλφεια.

 

Τέλος, το Αγγλικό κανάλι Sky ανακοίνωσε τις τελευταίες μέρες πως οι χρήστες του Sky Go Extra και του Sky Multiscreen, μπορούν να έχουν για πρώτη φορά πρόσβαση σε ζωντανή μετάδοση από τις κονσόλες PlayStation 3.

 

Link.png Site: TheNextWeb