Την ερχόμενη εβδομάδα -στις 28 Οκτωβρίου- αναμένεται η αναβάθμιση λογισμικού v2.00 στο PlayStation 4 και η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία για τα νέα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει.

Το σπουδαιότερο από αυτά -για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε τον περασμένο Αύγουστο- είναι το Share Play, ένα χαρακτηριστικό στο οποίο η Sony αναφέρεται ως "virtual couch". Με αυτή τη δυνατότητα, ο χρήστης μπορεί να καλέσει φίλους να παίξουν παιχνίδια μαζί του στο PS4 μέσω του Internet, ακόμη και αν δεν έχουν κάποιο αντίτυπο του παιχνιδιού.

 

Ο χρήστης λοιπόν μπορεί να μοιράζεται την οθόνη του, ώστε να μπορούν οι φίλοι του να παρακολουθήσουν τη πορεία του στο παιχνίδι, να τους δώσει τον χειρισμό σε κάποιον ώστε να τον βοηθήσει σε κάποια αποστολή ή ακόμα και να δώσει πρόσβαση σε ένα δεύτερο χειριστήριο, ώστε ο φίλος του να τον συντροφεύσει σε κάποιο multiplayer παιχνίδι.

 

Παρόλα αυτά, το χαρακτηριστικό έχει χρονικό περιορισμό τη μία ώρα, οπότε δεν μπορούμε να θεωρήσουμε την εμπειρία ως... κανονική εμπειρία, εκτός και αν διώχνετε τους φίλους σας από το σπίτι σας μετά από μία ώρα, οπότε και κάτι τέτοιο ενδεχομένως να σας φανεί νορμάλ. Περισσότερα για το νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο PlayStation 4 μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:

 

 

Link.png Site: TheNextWeb