Η εφαρμογή Plex, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της στο Xbox One, κυκλοφορεί από σήμερα στο PlayStation 4 και το PlayStation 3, αναλαμβάνοντας να μετατρέψει τις κονσόλες της Sony σε ικανότατους media players.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο PlayStation Store αλλά όπως συνέβη και στην περίπτωση της έκδοσης του Xbox One, είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο για συνδρομητές της υπηρεσίας Plex Pass, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι στο μέλλον θα υπάρξει δυνατότητα χρήσης της με μια εφάπαξ πληρωμή.

 

Το περιβάλλον του Plex στο PlayStation 4 είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Xbox One, με έμφαση στην εύκολη εύρεση ταινιών ή άλλου περιεχομένου το οποίο έχετε στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή αναλαμβάνει στην περίπτωση των ταινιών, να εμφανίσει αυτόματα το αρχείο με την επίσημη αφίσα της ταινίας, παρέχοντας πληροφορίες γύρω απ' αυτή όπως οι ηθοποιοί που παίζουν, την υπόθεση αλλά και το επίσημο trailer.

 

Στηριζόμενο στο δημοφιλές XBMC, το Plex υποστηρίζει μια πολύ μεγάλη γκάμα format αρχείων βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής, με την αναπαραγωγή ταινιών σε Full HD ανάλυση να γίνεται χωρίς πρόβλημα.

 

Link.png Site: TechCrunch