H Sony αρνήθηκε να σχολιάσει τη Δευτέρα δημοσίευμα ιαπωνικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο σχεδιάζει να συνδυάσει τη φορητή κονσόλα PlayStation Portable με κινητό τηλέφωνο, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το iPhone.

 

Η μεγάλη οικονομική εφημερίδα Nikkei δεν αποκαλύπτει τις πηγές της, φαίνεται όμως να γνωρίζει λεπτομέρειες για τα σχέδια του ιαπωνικού ομίλου: Ομάδα μηχανικών της Sony που θα συστηθεί τον Ιούλιο θα αναλάβει να ενσωματώσει στο PSP τις λειτουργίες των κινητών Sony Ericsson.

 

Η Sony πρέπει επειγόντως να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση, καθώς ανακοίνωσε το Μάιο τις πρώτες ετήσιες ζημίες εδώ και 14 χρόνια και προέβλεψε ότι θα παραμείνει στο «κόκκινο» και το τρέχον οικονομικό έτος.

 

Η εταιρεία αρνήθηκε πάντως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη Nikkei: «Δεν σχολιάζουμε τα σχέδιά μας για κονσόλες νέας γενιάς. Το δημοσίευμα είναι απλώς εικασία» δήλωσε εκπρόσωπος της Sony στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Την Τετάρτη η εταιρεία θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την παρουσίαση του επαναστατικού Walkman.

 

Η τελευταία έκδοση του PSP παρουσιάστηκε στις αρχές Ιουνίου στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας του Λος Αντζελες (E3).

 

Source.png Πηγή: Τα νεα