Στη φετινή Ε3, πέραν του Xbox One και του νέου SDK της τρέχουσας κονσόλας, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το επερχόμενο dashboard update που ετοιμάζει η Microsoft για το Xbox 360, το οποίο βέβαια θα διατεθεί προς όλους γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία διαθέτει μία public beta της εκάστοτε αναβάθμισης, όμως φέτος για πρώτη φορά μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του ειδικού tile που βρίσκεται στην αρχική οθόνη του Xbox 360 (απαιτεί σύνδεση στο Xbox Live). Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν μέσω mail για το αν και πότε θα μπορούν να κατεβάσουν το εν λόγω update μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που έχουν ανακοινωθεί είναι η νέα εμφάνιση με νέα μεγέθη εικονιδίων αλλά και η μετατροπή των υπαρχόντων Microsoft Points σε πραγματικά χρήματα. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε. Το προαναφερθέν tile θα αφαιρεθεί αυτομάτως με τη συμπλήρωση των συμμετοχών.

 

Link.png Site: http://majornelson.com/2013/07/05/2013-xbox-live-update-for-xbox-360-public-beta-now-available/[/url]']majornelson.com