Εν όψει Χριστουγέννων οι εταιρείες ετοιμάζουν τις προσφορές τους, με τη Microsoft να κάνει από σήμερα γνωστές τις κινήσεις της όσον αφορά το Xbox One προκειμένου αυτό να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ανταγωνισμό της Sony και του PlayStation 4.

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση ενός διαφορετικού πακέτου στο οποίο δεν περιλαμβάνεται το Kinect και το οποίο διατίθεται ήδη στην αγορά με τιμή $399/€399, η Microsoft ανακοίνωσε μια επιπλέον έκπτωση $50 που αφορά όχι μόνο αυτό το πακέτο αλλά και τις τρεις ειδικές εκδόσεις όπου το Xbox One διατίθεται με συγκεκριμένα παιχνίδια.

 

Η τιμή των πακέτων αυτών θα διαμορφωθεί στα $349 και θα ισχύσει από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου 2015 μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη Microsoft να υπόσχεται σύντομα αντίστοιχες ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες αγορές.

 

Στις ειδικές εκδόσεις του Xbox One περιλαμβάνεται το πακέτο Assasins Creed το οποίο περιλαμβάνει τρία παιχνίδια της σειράς ενώ με τιμή $449 θα διατεθεί και η έκδοση με τον αισθητήρα Kinect στο οποίο προστίθεται και το παιχνίδι Dance Central Spotlight.

 

Το δεύτερο πακέτο που περιλαμβάνεται στην εορταστική προσφορά είναι το Xbox One Limited Edition Call of Duty: Advanced Warfare με διαφορετικό σχεδιασμό στην κονσόλα και το χειριστήριο, 1 TB σκληρό δίσκο και φυσικά το νέο παιχνίδι της γνωστής σειράς σε ψηφιακή μορφή.

 

 

Τέλος η λευκή έκδοση του Xbox One είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του πακέτου Sunset Overdrive το οποίο διαθέτει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι.

 

Link.png Site: Xbox