Με μια κίνηση έκπληξη, η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγο την κυκλοφορία μιας διαφορετικής έκδοσης του Xbox One, η οποία όμως δεν περιλαμβάνει το Kinect και με κόστος $399.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί σε άλλες της εταιρείας για το Xbox One, όπου με βάση τα σχόλια των καταναλωτών η Microsoft αποφάσισε μεταστροφή 180 μοιρών από τα αρχικά της σχέδια. Το αρχικό πλάνο της εταιρείας προέβλεπε ότι δε θα υπήρχε έκδοση του Xbox One χωρίς το Kinect, κάτι που οι κατασκευαστές παιχνιδιών θα έπρεπε να έχουν υπόψη τους.

 

Το νέο Xbox One αναμένεται στα καταστήματα από τις 9 Ιουνίου σε όλες τις χώρες όπου διατίθεται επίσημα, και μάλιστα στην τιμή των $399, φθηνότερα δηλαδή κατά $100 από την τωρινή έκδοση. Η συγκεκριμένη τιμή έρχεται σε απόλυτη αρμονία με αυτή του PlayStation 4, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των καταναλωτών που δεν ήθελαν να επωμιστούν το επιπλέον κόστος για την αγορά του Kinect, κάτι που πιθανόν αποτυπώνεται και στις πωλήσεις. Το Kinect θα διατεθεί ξεχωριστά όπως κάνει σαφές η Microsoft για όσους θελήσουν μελλοντικά να εκμεταλλευτούν τα χαρακτηριστικά που προσθέτει στην εμπειρία χρήστης του Xbox One εκτός των παιχνιδιών όπως οι φωνητικές εντολές, η αναγνώριση παικτών κ.α

 

 

Στα περιθώρια της ανακοίνωσης του νέου Xbox One, η Microsoft έκανε γνωστό ότι αρκετές από τις γνωστές εφαρμογές της κονσόλας όπως το YouTube, το Hulu και το Netflix, θα είναι διαθέσιμες για όλους τους κατόχους της κονσόλας χωρίς να απαιτείται η συνδρομή Xbox Live Gold.

 

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Link.png Site: Xbox News