Σε ένα ενδιαφέρον «πείραμα» προχωράει η Electronic Arts, εγκαινιάζοντας σήμερα τη συνδρομητική υπηρεσία EA Access για κατόχους Xbox One, μέσω της οποίας οι gamers θα μπορούν να παίξουν συγκεκριμένα παιχνίδια της εταιρείας με ετήσιο κόστος $30.

Ακολουθώντας τα χνάρια παρόμοιων υπηρεσιών για τη μουσική, τις ταινίες και πρόσφατα για ανάγνωση βιβλίων, η Electronic Arts θέλει να φέρει το ίδιο μοντέλο και στις κονσόλες, αρχής γενομένης από το Xbox One και με 4 τίτλους όπως το FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 και Battlefield 4.

 

Για την ώρα η πρόσβαση στην υπηρεσία EA Acces γίνεται μόνο για επιλεγμένους χρήστες, με την EA να δηλώνει ότι σύντομα θα διατεθεί για όλους. Στα επιπλέον οφέλη των μελών της υπηρεσίας είναι η δυνατότητα δοκιμής νέων παιχνιδιών όπως το Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 και Dragon Age: Inquisition, πέντε ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στην αγορά. Αν ο χρήστης αποφασίσει να αγοράσει κάποιο από τα συγκεκριμένα αυτά παιχνίδια, τότε η πορεία του σ' αυτά δε θα χαθεί και θα μεταφερθεί στην πλήρη έκδοση. Επιπλέον θα έχει έκπτωση 10% αν επιλέξει τη ψηφιακή αγορά του παιχνιδιού μέσω του Xbox Game Store.

 

Όπως αναφέραμε, η ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία EA Access κοστίζει $30 ενώ διατίθεται και μηνιαία συνδρομή με κόστος $5. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα.

 

Link.png Site: ΕΑ Access